Babygebaren, cursus- en activiteitenboek

€ 0,00

 Bestellen  Afrekenen

Babygebaren, cursus- en activiteitenboek

UITVERKOCHT TOT 10 DECEMBER - NIEUWE VERSIE VAN EEN VERBETERDE CURSUS EN NU OOK MET VGT GEBARENWOORDENBOEK KOMT ERAAN!

Hoewel een kind pas rond een jaar of anderhalf begint met praten is hij cognitief al veel eerder klaar om te communiceren. Vanaf zes maanden zijn bij een baby de hersenfuncties al voldoende ontwikkeld om de omgeving te kunnen observeren en op te nemen. Babygebaren leert je hoe je in het dagelijks leven met je jonge kind gebaren kunt gebruiken. Zo ontwikkelen kinderen al vroeg een goed gevoel voor taal, zullen ze eerder beginnen met praten en een rijkere woordenschat ontwikkelen. En je kind krijgt meer zelfvertrouwen.

Met Babygebaren vermindert de ergernis en frustratie bij ouders en kind. Je kind kan kenbaar maken wat hij wil of leuk vindt, net als jij. Met dit cursus- en activiteitenboek leer je in een handomdraai gebaren, waar je met je kind veel plezier aan zult beleven.

  • Leer eerder communiceren met je kind
  • Driftbuien worden voorkomen
  • Een eenvoudige en effectieve aanpak
  • Tips om gebaren te integreren in het dagelijks leven

NB. Vlaamse Gebarentaal (VGT) wijkt af van de Nederlandse Gebarentaal (NGT). We raden daarom dan ook sterk aan om de eigen gebarentaal te gebruiken. Je kunt het complete Vlaamse Gebarentaal-woordenboek online vinden op www.vgtc.be.