Privé cursus aan huis

 

Een privé cursus Baby- en kindergebaren 

Wanneer je thuis en alleen voor je eigen gezin een cursus Baby- en kindergebaren wilt, maken we graag een programma op maat dat aansluit bij jouw gezinssituatie en behoefte. Deze cursus wordt in 2 bijeenkomsten aangeboden voor 2 volwassenen en jullie kind(eren). Wanneer grootouders of andere familieleden ook deel willen nemen, kan dit uiteraard, tegen betaling. In de eerste bijeenkomst wordt de basis van Baby- en kindergebaren toegelicht en krijg je een exemplaar van het boekje 'Babygebaren, de eerste woordjes' waarmee je direct aan de slag kunt. In de tweede bijeenkomst is er uitgebreid ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen. Daarnaast is er uiteraard aandacht voor het leren van nieuwe gebaren.

Deze privé cursus kost: €119,- per 2 volwassenen. De reiskosten voor de docent worden aanvullend in rekening gebracht.

Een privé cursus kun je boeken bij een docent in jouw regio door deze rechtstreeks te benaderen of kijk in onderstaand aanbod voor data. Het adres dat vermeld staat bij de cursussen is van de betreffende docent, de cursus kan op elk gewenst adres worden verzorgd.

Aanbod

 

Een Baby- en kindergebaren cursus in jouw huiskamer

Wanneer je, naast je eigen gezin, 5 andere gezinnen enthousiast kan maken voor Baby- en kindergebaren, dan komen wij een cursus geven in jouw huiskamer!

De cursus bestaat uit 2 bijeenkomsten, op verzoek gepland. In de eerste bijeenkomst wordt de basis van het Baby- en kindergebarenprogramma toegelicht en leren jullie de eerste gebaren. Ieder gezin krijgt een exemplaar van het boekje 'Babygebaren, de eerste woordjes' waarmee je direct aan de slag kunt. In de tweede bijeenkomst is er uitgebreid ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen. Daarnaast is er uiteraard aandacht voor het leren van nieuwe gebaren.

Deze cursus kost: €119,- per deelnemend gezin van 2 volwassenen. Jij als organisator krijgt een korting van 50% en betaalt dus slechts €59,50,- voor 2 volwassenen. De reiskosten voor de docent worden aanvullend in rekening gebracht.